طراحی روی لیوان
عکس هایی که ملاحظه می کنید توسط سپیده معافی، از طلبه های سال دوم روی لیوان های اهدایی حوزه بانو امین، طراحی شده.
عکس هایی که ملاحظه می کنید توسط سپیده معافی، از طلبه های سال دوم روی لیوان های اهدایی حوزه بانو امین، طراحی شده.
آش شله قلمكار (براي چهار نفر) :
مواد لازم:
سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز) 500 گرم
نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي) 450 گرم
برنج نصف پيمانه (100 گرم)
گوشت بدون استخوان 500 گرم
پياز سرخ كرده 5 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
زرد چوبه نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه
حبوبات را با گوشت و پياز سرخ كرده و زردچوبه مي گذاريم خوب بپزد. سپس گوشت را پس از پخت بيرون آورده كاملاً مي كوبيم تا له شود، مجدداً آن را به مايع اضافه مي كنيم. برنج را مي شوئيم و به آش اضافه كرده تا كاملاً بپزد، سبزيجات را خرد كرده داخل آش مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا آش كاملاً جا بيفتد، حرارت آش بايد ملايم باشد تا ته نگيرد.